Matsedel

Med reservation för ev. ändringar
I varje måltid ingår salladsbuffé, hårt bröd, margarin, mjölk, vatten

Vecka 35

Måndag  Pastasås av rotfrukter och
örter serveras med Pasta.

Tisdag Kycklinggratäng med ajvar
serveras med matvete och
potatis.

Onsdag Ugnskokt fisk med grönsaker
och citronsås serveras med
potatis.

Torsdag Asiatiskt kött och
grönsaksgryta serveras med
ris.

Fredag Majssoppa med
kycklingskrov och ört röra
servers med bröd.

Vecka 36

Måndag Nasi goreng serveras med
vitlöksdressing

Tisdag Morotsbiffar med kall
timjansås serveras med
potatis.

Onsdag Fisk med panerings toppning
med serveras kall sås och
kokt potatis.

Torsdag Spagetti och köttfärssås.

Fredag Potatis- och
purjolökssoppa med
ärtpuré serveras med
bröd.

Vecka 37

Måndag Potatisbullar med strimlat
hönskött.

Tisdag Kyckling och grönsaksgryta
med curry serveras med ris.

Onsdag Fiskgratäng med krämig
morotssås serveras med
potatis.

Torsdag Gräddig boggryta med
rotfrukts serveras med
potatis.

Fredag Mexikansksoppa serveras
med bröd.

Vecka 38

Måndag Krämig potatis och
rotfruktsfrestelse med
skinka

Tisdag Chili con pollo serveras med
ris och vitlökskräm.

Onsdag Panerad fisk med kall dillsås
serveras med potatis.

Torsdag Köttfärslimpa med brunsås
och kokt potatis serveras
med lingon.

Fredag Broccolisoppa med
potatis serveras med
bröd.

Vecka 39

Måndag Köttbullar och brunsås
med kokt potatis serveras
med lingon.

Tisdag Curry korvgryta med
grönsaker serveras med ris.

Onsdag Fisksoppa med rotfrukter
bröd och aioli.

Torsdag Lasagne med tomat och
basilika.

Fredag Pytt i panna med stekt ägg
och inlagda rödbetor.