Matsedel

Med reservation för ev. ändringar
I varje måltid ingår salladsbuffé, hårt bröd, margarin, mjölk, vatten

 

Vecka 2
Onsdag – Ost och skinksås serveras med pasta och grönsaker.
Torsdag – Pannbiff med stekt lök och brunsås serveras med kokt
Fredag – Krämig blomkålssoppa med bröd och pålägg.

Vecka 3
Måndag – Potatisbullar med rökt hönskött och lingonsylt.
Tisdag – Fiskpudding med kokt potatis skirat smör och grönsaker.
Onsdag – Kycklingpastagratäng med ostsås och curryfrästa grönsaker.
Torsdag – Skånsk kalops med morötter serveras med kokt potatis och rödbetor.
Fredag – Broccolisoppa med potatis serveras med bröd och pålägg.

Vecka 4
Måndag – Ekologiska grönsaksnuggets med bulgur och tomatbönsalsasås.
Tisdag – Medelhavsfisk med kokt potatis och grönsaker.
Onsdag – Asiatisk kycklinggryta med grönsaker och kokosmjölk, serveras med ris.
Torsdag  – Köttfärslimpa med brunsås, kokt potatis och grönsaker, serveras med lingon.
Fredag – Potatis och purjolökssoppa med bröd och pålägg.

Vecka 5
Måndag – Skinkfrestelse med potatis, purjolök och ostsås.
Tisdag – Fiskburgare med potatismos, serveras med bröd, sallad och dressing.
Onsdag – Köttbullar med brunsås och kokt potatis serveras med lingon.
Torsdag – Ebbas gröna gryta med sting serveras med ris.
Fredag – Krämig tomatsoppa med pastafjärilar serveras med bröd och pålägg.
 
Vecka 6
Måndag – Mamma mias morot- och tomatpastasås serveras med spagetti.
Tisdag – Fisk björkebygratäng serveras med potatismos.
Onsdag – Ajvargratinerad kyckling med kokt potatis.
Torsdag – Kålpudding med brunsås och kokt potatis serveras med lingonsylt.
Fredag – Högsbosoppa, en krämig morots- och potatissoppa. Serveras med bröd och pålägg.

Vecka 7
Måndag – Lasangette paprigano, gratäng med paprikasås och kyckling.
Tisdag – Fiskgratäng med morotssås och kokt potatis.
Onsdag – Korvbuffé med potatismos och trevliga tillbehör.
Torsdag – Spagetti och köttfärssås
Fredag – Rotfruktssoppa med linser, serveras med bröd och pålägg