Matsedel

Med reservation för ev. ändringar
I varje måltid ingår salladsbuffé, hårt bröd, margarin, mjölk, vatten

Vecka 19

Måndag: Kasslergryta med havreris
Tisdag: Panerad fisk, kokt potatis och kall sås
Onsdag: Kycklinggryta med pasta
Torsdag: Köttfärslimpa med potatis och brunsås
Fredag: Potatis- och purjolökssoppa med ärtpuré, bröd och pålägg

Vecka 20

Måndag: Pasta med sås ”Mamma Mia”
Tisdag: Salviafisk (gratäng), kokt potatis
Onsdag: Köttbullar, kokt potatis, sås och varma grönsaker
Torsdag: Stekt kyckling, kokt potatis och sås
Fredag: Lasagnette med grönsaker och kött

Vecka 21

Måndag: Pannbiff, kokt potatis, brunsås och varma grönsaker
Tisdag: Fisk Björkeby med potatismos
Onsdag: Raggmunk med strimlat rökt kött
Torsdag: Ledig
Fredag: Ledig